/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un iranian, reținut pe Aeroportul din Chișinău. A încercat să intre în țară cu un pașaport francez, care figura în baza de date Interpol

28 noiembrie 2019, ora 11:29

Un iranian a fost reținut ieri de polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a încercat să intre în țară cu un pașaport francez ce nu-i aparține li care figura în baza de date Interpol.

Bărbatul  de 41 de ani care venea din Istanbul s-a prezentat la ghișeul de control la intrare în țară. Fiind întrebat să-și declare scopul vizitei în Republica Moldova, persoana cu dificultate a putut răspunde.

Ulterior, documentul a fost supus unor verificări amănunțite, iar în consecință s-a constatat că de fapt acesta nu-i aparține. Pe faptul celor stabilite s-a luat decizia extinderii controlului asupra bărbatului și bunurilor acestuia.

Ca urmare, în bagajul de mână a fost depistat un alt pașaport, eliberat de autoritățile Iranului, original și cu datele persoanei verificate. La audieri bărbatul a refuzat să ofere declarații.

Polițiștii de frontieră nu ia-u permis iranianului să treacă frontieră de stat, iar cu următoarea cursă bărbatul a fost reîntors în Turcia.

Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei tehnico-judiciare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram