image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United e aproape să-i dea o lovitură grea rivalei City: Vedeta așteptată pe Old Trafford

Manchester United se află în pole-position pentru transferul internaționalului englez Jadon Sancho, de la Borussia Dortmund, anunță jurnaliștii de la The Telegraph.

Sancho, în vârstă de 19 ani, a declarat recent că s-a simțit umilit, după ce a fost schimbat după doar 36 de minute în înfrângerea dureroasă a lui Dortmund în fața lui Bayern Munchen. Agenții jucătorului urmează să aibă o întâlnire cu oficialii Borussiei, pentru a discuta situația lui Sancho, mai ales că englezul a mai avut probleme la club.

În octombrie, Sancho a fost amendat cu 86 de mii de euro pentru că a întârziat la echipă după o acțiune a echipei naționale.

Un eventual transfer la United ar fi o lovitură pentru City și Pep Guardiola. Jadon Sancho a ajuns la Dortmund în 2017, chiar de la Manchester City. A explodat în Germania, iar acum prețul său este undeva în jurul a o sută de milioane de euro.

Talentatul englez, care a strâns deja 11 selecții în naționala „Albionului”, a devenit atractiv pentru mai multe echipe de top. Liverpool, Real Madrid și Barcelona îl monitorizează intens și se pregătesc să dea în vară bătălia pentru semnătura fotbalistului.

Sancho are un nou sezon foarte bun în Germania, în ciuda formei slabe a Borussiei Dortmund. Englezul a reușit cinci goluri și nouă asisst-uri pentru echipa sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: