PD-istul Mihail Olărescu, ales președinte de raion la Cimișlia, cu votul PSRM, PD și ȘOR

Consiliul raional Cimişlia l-a ales pe consilierul de pe lista PD, Mihail Olărescu, preşedintele raionului Cimişlia, cu votul a 17 consilieri din 32 prezenți.

Foto: Mihai Olărescu/facebook

Candidatura lui Mihail Olărescu a fost susținută de 7 reprezentanți ai PDM, 7 consilieri din partea PSRM și doi din partea Partidului ȘOR și un candidat independent. Ceilalți consilieri s-au abținut de la vot.

Vicepreşedinţi ai raionului au fost aleși Ghenadie Grosu şi Polina Jucovscaia, ambii consilieri aleşi pe lista Partidului Socialiştilor din Republica Moldova.

„Este o provocare reînoită pentru mine și totodată o responsabilitate foarte mare, necesar să dăm dovadă de maturitate politică și să pornim la treabă! Avem de continuat și relansat multe proiecte bune, cele promise de noi toți!”, a scris pe pagina sa de facebook Mihail Olărescu.

Mihai Olărescu, fostul președinte al raionului Cimișlia, a venit în funcția publică din mediul de afaceri în anul 2015, după alegerile locale. A stat în poziția de președinte al raionului Cimișlia timp de doi ani, părăsind această funcție în luna noiembrie 2017.

Ce ține de parcursul său politic, inițial a făcut parte din Organizaţia de tineret a PD. După formarea PPEM, condus de Iurie Leancă, Olărescu a părăsit PDM și a aderat la PPEM, fiind ales în 2015 președinte al raionului Cimișlia din partea acestei fracțiuni politice.

Ulterior, Mihail Olărescu s-a reîntors în Partidul Democrat din Moldova.

Mihai Olărescu / Sursa:Mihai Olărescu/facebook
Mihai Olărescu / Sursa:http://raioncimislia.md/


Pub