(foto) Val de revolte pe o reţea de socializare. Ce s-ar întâmpla într-un spaţiu de parcare din centrul Chişinăului

Un adevărat val de revolte s-a stârnit pe o reţea de socializare în urma unei postări făcute acum câteva ore de o şoferiţă. Aceasta afirmă că a observat cum un paznic s-a depărtat de maşina sa în timp ce ea se apropia şi presupunând ce s-a întâmplat, în urma unui control vizual în jurul vehiculului a observat un cui sub roata dreaptă din faţă.

În cazul în care s-ar fi mişcat înapoi, pentru ca să părăsească locul de parcare, obiectul ascuţit la sigur i-ar fi spart anvelopa.

Foto: facebook.com

S-a întâmplat totul pe partea stângă a universităţii ULIM de pe strada Vlaicu Pârcălab, vis-a-vis de centrul de afaceri Skytower, unde local nu există vreun indicator care ar anunţa despre vreo parcare privată. Totuşi, un paznic răutăcios patrulează prin zonă şi poate pune astfel de „piedici” oamenilor care îşi lasă maşinile în preajmă.

Potrivit unor internauţi care au comentat situaţia şi la fel au avut de-a face cu parcarea prin zonă, în prezent sau în trecut, tipul în cauză, dar şi cei care l-au precedat, obişnuiau să ceară de la şoferi câte 5-10 lei pentru loc, cu asigurarea că maşina va fi şi supravegheată „cu un ochi”. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub