Reacția ministrului de Interne după cazul femeii însărcinate, lovite mortal într-un sat din Ungheni: Vom înăspri pedepsele pentru șoferi

Noul Ministru al Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei femeii însărcinate care a fost lovită mortal în localitatea Măcărești din raionul Ungheni. Pavel Voicu a anunțat, totodată, că încălcările comise de șoferi în trafic vor fi sancționate mai dur.

Foto: UNIMEDIA

„Accidentele produse din cauza iresponsabilității șoferilor provoacă tragedii greu de acceptat. Cu regret, în comuna Măcărești, localitate unde m-am născut eu, accidentul de astăzi a luat viața soției colegului nostru, polițist de frontieră. Transmit condoleanțe familiei îndurerate, în aceste clipe de grea încercare și suntem alături pentru a oferi ajutor”, a scris Ministrul de Interne, pe pagina sa de Facebook.

Pavel Voicu a dat asigurări că vor fi înăsprite pedepsele pentru încălcări și vor fi intensificate acțiunile de prevenire a accidentelor. Totuși, el a adăugat că este nevoie și de implicarea cetățenilor, care să raporteze oamenilor legii cazurile de încălcare la care sunt martori.

Pavel Voicu / Sursa:facebook.com/Pavel-Voicu-Ministru-al-Afacerilor-Interne

UNIMEDIA amintește că, o femeie însărcinată a decedat, după ce a fost lovită de o mașină, în localitatea Măcărești din raionul Ungheni. Potrivit poliției, șoferul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului din cauza ceții și a tamponat victima, după care a intrat într-un gard. Acesta nu are permis de conducere. Femeia a fost transportată la Spitalul Raional Ungheni, însă din nefericire, atât ea, cât și fătul au decedat.


Pub