FOTO//Detalii noi despre tragedia din satul Măcărești, în care o gravidă și fătul ei au murit striviți de o mașină

by D M
Distribuiti mai departe...

Gravida din Măcărești, strivită astăzi de o mașină, se întorcea de la spital, în momentul în care automobilul a dat peste ea. Femeia de 35 de ani era psiholog la școala din sat, iar soțul său, angajat al Poliției de Frontieră. Cuplul mai are doi copii  și îl aștepta pe al treilea, scrie deschide.md

„Venea de la spital unde a făcut niște investigații medicale și a fost lovită de un automobil la volanul căruia se afla un tânăr de la noi din sat. Nu știu cum s-a întâmplat accidentul, dar lumea din sat zice că el mergea cu viteză. Era o femeie cumsecade, lucra ca psiholog la liceul din localitate, iar soțul ei lucrează la Poliția de Frontieră. Creșteau împreună doi copii și-l așteptau pe cel de-al treilea. Ea era însărcinată în cea de-a 35-a săptămână”, a spus o femeie din satul Măcărești, pentru reporterul Deschide.md, dar care a cerut să nu-i fie divulgată identitatea.

Potrivit poliției locale, victima traversa strada la o distanță de aproximativ 500 m de trecerea pentru pietoni, când a fost lovită de automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla o persoană care nu deținea permis de conducere.

„Tânărul în vârstă de 19 ani, originar din localitatea unde s-a produs tragedia, se deplasa la volanul unui automobil de marca Volkswagen, cu plăcuțe de  înmatriculare din Italia, când, preliminar s-a stabilit că din cauza ceții nu s-ar fi isprăvit cu conducerea și a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și a lovit femeia în vârstă de 35 de ani care în acel moment traversa strada în afara trecerii de pietoni. Ulterior, mașina a derapat de pe traseu și a ajuns într-un gard, iar femeia a fost transportată la spitalul raional Ungheni și internată în secția reanimare unde, din nefericire, atât ea cât și fătul său, au decedat.”

Poliția precizează că șoferul nu era în stare de ebrietate. Totuși, el riscă până la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.

sursa: deschide.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...