/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Maia Sandu este sigură că ar fi fost interceptată. „E mai greu să clarificăm...de către cine”

missing
27 noiembrie 2019, ora 08:29

Fosta prim-ministră Maia Sandu este sigură că pe timpul guvernării Partidului Democrat (PDM) ar fi fost interceptată de către angajați ai statului și persoane ce activează în sectorul privat. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru unimedia.

„Cu siguranță că au fost interceptări. E mai greu să clarificăm unde s-au făcut și de către cine. Din informațiile pe care le am eu, și iarăși, nu pot să fiu sigură 100%, cred că până la urmă a fost o combinație din oameni din instituțiile de stat, din Ministerul de Externe de exemplu, și oameni plătiți privat, cu echipamente private care au fost folosiți pentru aceste interceptări.

Eu consider că statul are echipamente depășite, care nu ar fi putut să facă așa o activitate majoră de interceptări. Și atunci Plahotniuc a investit din bani privați, bine… furați, pentru a cumpăra echipamente și cumva a folosit și angajați ai statului și angajați pe lângă stat care primeau bani din altă parte”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, fostul șef de la Inspectoratul Național de Investigații (INI), Anatol Macovei, a declarat că fosta prim-ministră Maia Sandu ar fi fost filată pe timpul guvernării democraților de circa 40 de ofițeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și Serviciul Informații și Securitate (SIS).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram