/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC CV-uri/ Patru persoane luptă pentru funcția de director la „Metalferos”. Doi candidați vin din mediul de afaceri din România

missing
27 noiembrie 2019, ora 10:35

Cinci persoane și-au depus dosarele la concursul anunțat de Consiliul societății pe acțiuni  ,,Metalferos”, pentru ocuparea funcției de director al întreprinderii. După prima etapă de analiză a documentelor, un candidat a fost respins.

Astfel, în cursă au rămas patru persoane:

Sergiu Dascăl

Igor Cujba

Arcadie Vicol

Eugeniu Andronic

Potrivit CV-urilor depuse la concurs, doi dintre candidați vin din mediul de afaceri de peste Prut.

Sergiu Dascăl a administrat până acum, timp de trei ani, compania „Lauroty GS” din Brașov, iar anterior a activat într-o firmă din Cehia, care se ocupă de importul și vânzarea telefoanelor mobile și accesoriilor.

Igor Cujba a fost, în ultimii trei ani, administrator, director executiv și director comercial la câteva companii din București. Iar până în 2016 a fost angajat al companiei ,,Mechel Service”, având timp de un an și funcția de administrator – lichidator la ,,Mechel Service Polonia”.

Din 1996 până în anul 2009,  Igor Cujbă a ocupat diverse funcții în Poliție, fiind și comisar al raionului Nisporeni.

Arcadie Vicol a fost în perioada 2015-2019  consilier al vicepreședintelul Consiliului de Administrare al „Moldovagaz”, iar din 2015 până în 2017 a fost vicedirector al „Chișinău Gaz”

Acesta a activat din 2005 până în 2013 la „Metalferos” ocupând funcția de director comercial adjunct.

Eugeniu Andronic este din 1995 până acum director adjunct al companiei de securitate „ALLAS”.

Consiliul S.A. ,,Metalferos” va anunța ulterior despre următoarea etapă a concursului.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram