image
Sursa foto: libertatea.ro

Corpul unei românce a fost găsit plutind în apele Mării Adriatice: Ce au spus autoritățile italiene

Corpul unei femei din România, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit sâmbătă, 23 noiembrie, plutind în apele Mării Adriatice.

Corpul ei a fost zărit lângă stâncile digului din partea de est a localității italiene Civitanova Marche, provincia Macerata, a notat rotalianul.com. Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 11:45 de sâmbătă, iar femeia nu avea asupra sa acte de identitate, ceea ce a făcut ca identificarea corpului să fie mai dificilă.

Pe deget însă victima avea o verighetă pe care era gravat numele soțului ei și data căsătoriei. După ce au aflat despre găsirea unui corp în mare, o familie a contactat autoritățile, spunând că ar putea fi vorba despre o româncă în vârstă de 44 de ani care era măritată cu un cetățean italian din Civitanova.

Nu prezenta urme de violență

Rudele femeii nu mai știau nimic de aceasta de câteva ore bune, după ce a ieșit și nu s-a mai întors în casă.

Temerile rudelor au fost confirmate în momentul în care au identificat cadavrul la morga din zona Civitanova Alta. Identificarea victimei a avut loc în prezența comandantului portului, a medicului legal Roberto Scendoni, precum și un operator de la poliția științifică. Potrivit informațiilor relatate de autorități, pe trupul femeii nu au fost găsite semne de violență sau răni, iar toate indiciile arată că ar fi vorba despre o sinucidere. Nu se cunosc însă motivele care au împins-o pe conaționala noastră să recurgă la acest gest sau cum a ajuns în apă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: