image
Sursa foto: @Pet and Wildlife Rescue

Povestea cățelușei descoperite în zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostind cinci pisoi abandonați

În Canada, cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez care i-a protejat de frig, iar adăpostul de animale care i-a găzduit de atunci a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul.

Într-o noapte cu temperaturi sub zero grade Celsius, căţeluşa Serenity, cum a fost botezată de salvatori, a fost descoperită de trecători într-un şanţ de pe marginea drumului în apropiere de Chatham, în Ontario (est), săptămâna trecută.

Acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, căţeluşa în vârstă de doi ani a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri „strânşi în jurul ei”, a declarat Myriam Armstrong, purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale. „Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus Armstrong. Căţeluşa şi pisoii au fost duşi apoi la adăpost, unde s-au încălzit şi s-au refăcut.

SerenitySerenity

Cazul lor a fost relatat pe reţelele de socializare şi peste 30 de oameni s-au oferit să îi adopte, chiar înainte de sărbătorile de sfârşit de an.

Circumstanţele întâlnirii între Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni rămân misterioase, însă afecţiunea căţeluşei pentru ei a rămas intactă, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

SerenitySerenity

Myriam Armstrong a declarat că mai multe persoane au propus să îi adopte împreună, dacă este posibil, însă pisicuţii vor avea nevoie încă de câteva săptămâni pentru a prinde puteri, scrie Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: