image
Sursa foto: Getty Images

PSG își asumă deja plecarea lui Neymar: Acesta a fost punctul culminant

Potrivit publicației Paris United, Leonardo deja își asumă plecarea lui Neymar de la PSG. Parizienii nici măcar nu vor încerca să-i ofere un nou contract atacantului brazilian, fiind conștienți de inutilitatea acestui gest.

Asta după ce, în urmă cu puțin timp, oficialii clubului au "testat terenul" și l-au întrebat pe starul de 27 de ani dacă și-ar dori prelungirea, deși erau aproape siguri că răspunsul va fi negativ.

La momentul respectiv, mișcarea a fost făcută tocmai pentru a vedea exact dacă se mai pot baza pe Neymar, având în vedere că în curtea parizienilor mai este și Mbappe, căruia i-au propus deja un salariu imens. Iar doi jucători cu salarii de peste 30 de milioane de euro într-un club nu ar fi ceva prea ușor, putându-se ajunge chiar la probleme în ceea ce privește fair-play-ul financiar.

Așadar, oficialii de pe Parc des Princes trebuie să aleagă între cele două staruri, iar prioritar ar fi mai tânărul Mbappe, evident.

Astfel, Leonardo consideră că acum, după ceea ce s-a întâmplat în vară, când Neymar s-a "jucat de-a transferul", atacantul e mai mult "cu un pas afară decât înăuntru", potrivit sursei citate.

Având în vedere toate aceste aaspecte, PSG deja își asumă faptul că îl va pierde pe Neymar, fie că mutarea se va produce în vară, fie în altă dată. Contractul lui Neymar este scadent în iunie 2022, dar e aproape imposibil de crezut că acesta va fi dus la sfârșit în condițiile în care brazilianul a "făcut valuri" în vară pentru a pleca, iar o revenire la Barcelona a fost foarte aproape de a se realiza.

În plus, ceea ce a pus capac răbdării șefilor de la PSG a fost o declarație a lui Neymar dată în septembrie: "Toată lumea știa că voiam să plec de la PSG".

Asta a făcut situația clară pentru parizieni, care, pentru a nu pierde prea mulți bani, îl vor vinde pe Neymar la vară, cu toate că până acum au ținut foarte mult la preț, motiv pentru care mutarea nici nu s-a mai realizat. De precizat că Neymar este cel mai scump fotbalist din lume, după ce PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în vara anului 2017.

Așadar, relația dintre cele două părți este de așteptat să se rupă definitiv în vara anului 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: