image
Sursa foto: Instagram

Incredibil! Un bărbat a vrut să jefuiască o bătrână de 82 de ani, însă a fost bătut cu bestialitate

Un hoț din New York nu și-a ales deloc casa din care să încerce să fure! Un bărbat de 28 de ani a intrat într-o locuință din orașul american, iar ce a urmat promite să uimească pe toată lumea.

Infractorul a intrat într-un apartament din New York, în care locuiește Willie Murphy, o bătrână de 82 de ani. Totuși, doamna Murphy practică bodybuilding-ul și i-a aplicat o lecție de neuitat hoțului.

Chiar dacă are doar 1,52 metri și cântărește doar 48 de kilograme, femeia poate ridica până la 102 kilograme!

În momentul în care bărbatul a încercat să intre în casă, femeia l-a lovit cu o masă direct în cap. După ce masa s-a rupt, femeia a continuat să îl lovească și cu o coadă de mătură. Chiar dacă a sunat la poliție, a hotărât să îi mai administreze o mamă de bătaie intrusului, așa că a continuat să îl lovească până au ajuns forțele de ordine.

Femeia a povestit întregul incident: "Am auzit un sunet puternic și m-am gândit 'Ce Dumnezeu o fi fost asta? E cineva în casă'. L-am văzut, am luat masa și am trecut la treabă. Masa s-a rupt. L-am pus la pământ și am sărit peste el. L-am bătut tare de tot, nu și-a ales casa potrivită pentru așa ceva. Sunt eu bătrână și singură, dar sunt foarte dură", a spus Willie Murphy pentru Fox News.

Femeia merge regulat la sală și este o persoană foarte cunoscută în cartier. În 2014, a câștigat primul loc la categoria ei, la concursul național de ridicat greutăți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: