Produse pentru stimularea imunității, în rețeaua de farmacii „Elody”. Vrem să vă știm puternici și sănătoși!

Forfota zilnică, atmosfera de la serviciu, responsabilitățile pe care ni le asumăm și multe alte momente ale lumii contemporane, ne fac organismul din ce în ce mai slăbit. Chiar dacă unii dintre noi încearcă să aibă un mod sănătos de viață, ce presupune un regim alimentar corect și multă mișcare, în toiul sezonului gripei și al răcelilor este mai dificil să nu fim afectați.

Foto: Elody

Aflați că totul depinde de sistemul imunitar. Rețeaua de farmacii „Elody” are mai multe recomandări în acest sens, dar, mai întâi, o întrebare..: Câți dintre noi cunosc ce înseamnă „imunitatea”?

Ce este imunitatea?

Nu o să vă facem o incursiune în biologie, dar o să explicăm ce înseamnă imunitatea, pentru că vrem să înțelegeți cât este de important să vă cunoașteți organismul.

Imunitatea este capacitatea dvs. de a opune rezistență în fața microbilor, substanțelor toxice, bolilor, maladiilor sau agenților patogeni. Este un mecanism de apărare împotriva infecțiilor și, totodată, unul de menținere a sănătății dvs.

Simptomele unei imunități scăzute sunt diverse, dar printre cele mai răspândite sunt: senzația constantă de oboseală, micșorarea capacității de concentrare, stările depresive. Uneori, se ajunge de la reacții alergice neobișnuite sau fluctuații de greutate până la incapacitatea de a face față tusei, febrei sau durerilor musculare.

Toate acestea reprezintă un semnal că trebuie să faceți pauze de la regimul prea activ de viață și că aveți nevoie de anumite suplimente ca să puteți depăși perioada în cauză.

„Elody” vă recomandă o serie de produse pentru stimularea imunității și fortificarea sănătății. Atenție! Pe parcursul lunii noiembrie, veți beneficia de reduceri esențiale la noi.

Recomandări pentru stimularea imunității

Probabil nu o singură dată, ați simțit că vacanțele vă fac bine. Fie că v-ați odihnit în sînul naturii, fie că ați reușit să aveți parte de o escapadă pe malul mării, de fiecare dată vă întoarceți cu bateriile încărcate. „Elody” vă propune să beneficiați de același efect folosind o lampă de sare.

Elody / Sursa:Elody

La „Elody”, cu siguranță veți găsi lampa de sare potrivită necesităților dvs.. Vă veți transforma casa într-o adevărată zonă naturală, prielnică respirației dvs. și vă va ameliora simptomele gripei sau ale răcelii.

În rețeaua de farmacii Elody, printre multitudinea de produse, veți găsi și Efirub – un supliment alimentar cu o concentrație de ingrediente naturale care, în combinație, fortifică și contribuie la creșterea imunității. Cu Efirub veți ajuta organismul dvs. în lupta de apărare cu diverși viruși.

Elody / Sursa:Elody

Pentru profilaxie, este benefic și suplimentul alimentar Maxivita. Va ajuta la îmbunătățirea calității pielii, a părului și a unghiilor. Este recomandat și persoanelor care întâmpină probleme respiratorii în sezonul rece.

În aceeași ordine de idei, vă va surprinde și efectul produsului Zinc cu vitamina C. Zincul ajută la funcționarea corectă a organismului, protejând celulele importante și stimulând astfel imunitatea. În combinație cu vitamina C, contribuie la refacerea mai rapidă a organismului.

Reduceri mari, doar la „Elody”.

Rețeaua de farmacii Elody, are o gamă variată de produse, despre beneficiile cărora puteți afla în detalii de la consultanții noștri.

Și doar în luna noiembrie, beneficiați de reduceri mari la o gamă largă de produse pentru stimularea imunității și fortificarea sănătății, în întreaga rețea de farmacii Elody.

www.elody.md


// console.log('no ads situation')