(video) Premieră: Noua ediţie limitată Aston Martin DBS Superleggera Concorde

Puține aeronave din era jet-urilor sunt la fel de ușor de recunoscut şi memorabile ca celebrele Concorde. Acum, la 50 de ani de la primul său zbor, acest avion supersonic ce putea transporta pasageri, creat în cadrul unei colaborări anglo-franceze unice, este inspirația pentru cel mai recent membru al seriei Aston Martin Wings.

Foto: autoblog.md

Seria Aston Martin Wings a fost anunţată chiar cu câteva zile mai devreme şi va aduna sub aceeași aripă atât automobile exclusiviste viitoare în ediţii limitate, cât şi cele anterior lansate, proiecte care au tangenţă cu aviaţia, precum: Vanquish S Red Arrows Edition (2017, zece exemplare), V12 Vantage S „Spitfire 80” (2016, opt exemplare) şi V8 Vantage S Blades Edition (2015, cinci exemplare).

Mașina a fost comandată de către dealerul Aston Martin Bristol, care se găsește cel mai aproape de Aerospace Bristol din Filton, locul care acum este casa ultimului Concorde care a zburat vreodată și locația unde Concorde-ul britanic a fost produs. Află ce o va mai face deosebită şi vezi cum arată în detalii, pe AutoBlog.MD


Pub