Constantin Moscovici și interpreții Serj Kuzenkoff și Marian Stîrcea au susținut un concert pentru deținutele de la Rusca

Compozitorul Constantin Moscovici a susținut, astăzi, un concert pentru femeile deținute la Penitenciarul Rusca. Alături de celebrul naist au evoluat și interpreții Serj Kuzenkoff și Marian Stîrcea.

Foto: facebook.com/constantin.moscovici.75

Deţinutele s-au arătat impresionate de prestația artiștilor și au prezentat, la rândul lor, două numere artistice.

Concert la Rusca / Sursa:anp.gov.md/
Serj Kuzenkoff a cântat pentru deținutele de la Rusca / Sursa:anp.gov.md/
Concert la Rusca / Sursa:anp.gov.md/
Concert la Rusca / Sursa:anp.gov.md

Șefa ANP, Liuba Jignea-Suveica, prezentă la eveniment, a menționat că „muzica este o energie pozitivă, care contribuie la dezvoltarea unei dimensiuni cultural-educative indiferent de spațiul unde se face”.

„Cu plăcere fac lucruri caritabile. Am acceptat invitația lui Marian Stîrcea, să particip la un concert pentru deținuții din petenciarul N7, din Rusca! A fost o atmosferă plină de suflet și emoționantă. Mulțumesc și conducerii pentru grija față de femei”, a scris Constantin Moscovici pe pagina sa de Facebook, după concert.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici".

Anterior, în Penitenciarul de la Rusca au mai fost organizate activități pentru dezvoltarea valorilor cultural-artistice în rândul persoanelor private de libertate.


Pub