„Conducătorii auto nu au…”. Declaraţia judecătorilor prin care o şoferiţă a primit despăgubiri după ce a dat într-o groapă

Declaraţia „salvatoare” şi chiar minunată a unor judecători din România i-a dat câştig de cauză unei şoferiţe care a ajuns cu o roată într-o groapă şi şi-a avariat maşina.

Primăria municipiului Dej din judeţul Cluj și firma Samus Tec au fost obligate, în primă instanță, să-i plătească 6.202 lei românești (circa 25.000 MDL), sumă în care se includ despăgubirile și cheltuieli de judecată.

Foto: durangoherald.com

În motivarea deciziei magistrații au indicat că: „Conducătorii auto nu au obligația de ocolire a gropilor din carosabil!”

Primăria și compania vizată au fost obligate să plătească despăgubirile (4.345,56) și cheltuielile de judecată (1.856,50 lei) în mod solidar. Firma Samus Tec a fost atrasă în proces pentru că a fost responsabilă de efectuarea lucrărilor de reparaţie a străzii pe care a avut loc accidentul. Citeşte articolul complet cu rezultatele unei expertize pe caz, pe AutoBlog.MD


Pub