Maia Sandu despre faptul că a fost monitorizată pe timpul guvernării PD: „Cu siguranță au fost interceptări”

maia sandu

Fosta prim-ministră Maia Sandu a spus în cadrul unui interviu că este sigură că a fost monitorizată de oamenii lui Plahotniuc pe timpul guvernării PD. Maia Sandu a mai spus că din informațiile pe care le deține, de monitorizarea ei se ocupau atât angajați ai statului cât și persoane private.

„Cu siguranță au fost interceptări. E mai greu să clarificăm unde s-au făcut și de către cine. Din informațiile pe care le dețin eu, cred că până la urmă a fost o combinație de oameni din instituțiile de stat, din Ministerul de Externe de exemplu, și oameni plătiți privat, cu echipamente private care au fost folosite pentru aceste interceptări. Eu consider că statul are echipamente depășite, care nu ar fi putut să facă așa o activitate majoră de interceptări. Și atunci Plahotniuc a investit din bani furați, pentru a cumpăra echipamente și cumva a folosit și angajați ai statului și angajați pe lângă stat care primeau bani din altă parte”, a declarat Maia Sandu în cadru unui interviu pentru unimedia.md.

Amintim că, fostul șef de INI, Anatol Macove a declarat anterior că Maia Sandu era monitorizată de peste 40 de ofițeri pe timpul guvernării democraților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente