(video) Un bărbat din Cernăuți, reținut pentru că a furat un laptop din sala de așteptare a Gării Auto Nord

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, originar din Cernăuți, a fost reținut de oamenii legii pentru furtul unui laptop din sala de așteptare a Gării Auto Nord.

Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii au fost anunțați pe data de 23 septembrie, de către o doamnă în vârstă de 42 de ani, care a comunicat că în timp ce se afla în sala de așteptare din incinta Gării Auto Nord, i-a fost sustrasă geanta în care se afla un laptop.

La locul faptei, femeia a declarat polițiștilor că pentru câteva minute a lăsăt fără supraveghere geanta în care se afla laptopul de model HP 255 G4, un router Wi-fi, iar când s-a întors nu a mai găsit-o.

Totodată, polițiștii au ridicat și imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul sustragerii. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 5 300 lei.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, individul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunul sustras a fost găsit de polițiști la domiciliu unde temporar închiria.

Bărbatul este cercetat pentru furt, infracțiune care conform legislației penale se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub