Doi consilieri de la Platforma DA au votat pentru un președinte PD la Căușeni. Slusari: „Dureros pentru noi că unii oameni din echipa noastră nu rezistă”

Doi consilieri de la Platforma DA vor fi excluși din partid, după ce aceștia au votat pentru un președinte de la Partidul Democrat la cârma raionului. Potrivit vicepreședintelui PPDA, Alexandr Slusari, cei doi au refuzat să semneze un acord de coaliție între ACUM, PLDM și PCRM.

Foto: UNIMEDIA

„Doi consilieri de la Platforma DA au fost corupți și amenințați în Căușeni. Azi ei au refuzat semnarea unui acord de coaliție între ACUM, PLDM și PCRM, convenit public ieri seara și au votat pentru președinte PD. Dureros pentru noi că unii oameni din echipa noastră nu rezistă. Mi-am asumat acest păcat. Miercuri, acești doi consilieri vor fi excluși din partid. De la alegătorii noștrii public cer scuze. Nimic nu poate justifica această trădare!”, a scris Slusari pe pagina sa de facebook.

Alexandr Slusari / Sursa:Alexandr Slusari/facebook

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a menționat că este vorba despre Nicolae Ermurache și Rodica Popa, ce au refuzat să voteze candidatul PAS la funcția de președinte al raionului Căușeni.

„Da, apropo, trădătorul Nicolae Ermurache s-a ales cu funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni”, a declarat parlamentarul.

Sergiu Litvinenco / Sursa:Sergiu Litvinenco/facebook

De menționat că la data 21 noiembrie, consilierii raionului Strășeni l-au ales în calitate de președinte pe Pavel Tamaciuc, din Platforma DA, care a obținut voturile a 17 consilieri. Alexandr Slusari s-a arătat indignat de faptul că 4 aleși locali ai formațiunii au făcut coaliție cu cei ai partidului ȘOR, PD și PSRM și a declarat că aceștia ar putea rămâne fără sprijin politic.


Pub