(video) Premieră mondială: Noul Renault Espace facelift introduce farurile LED MATRIX VISION

A cincea generaţie a modelului Renault Espace, cel mai mare monovolum-crossover al mărcii, iată că a ajuns la mijloc de viaţă după ce şi-a făcut debutul pe piaţă în 2015, fiind prezentat în octombrie 2014 la Salonul Auto de la Paris.

Schimbul de generaţie i-a adus şi o platformă nou concepută de grupul Renault-Nissan, numită CMF-CD, astfel încât acest model de aproximativ cinci metri lungime a primit acces la o serie de componente şi dotări indisponibile anterior. Cu ele în palmares a reuşit să contribuie la cifra de peste 1.3 milioane de exemplare vândute din 1984 şi până în prezent.

Foto: autoblog.md

Cu ce este gata să impresioneze de această dată, după un facelift pregătit de francezi? Iată o listă cu principalele noutăţi şi schimbări care îl vor deosebi de un model care la momentul publicării acestui articol încă se mai găseşte pe piaţă.

1. Devine primul model Renault cu faruri adaptive LED MATRIX VISION, care prezintă şi o evoluţie a semnăturii luminoase sub forma literei C, dar şi includ afişarea unei secvenţe iluminate de salut la apropierea proprietarului de maşină. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub