10:13:34 24.04.2024
Stiri

Guvernul RENUNȚĂ la Târgul de Crăciun de pe str. 31 august: În ce locație din Chișinău se vor desfășura, în acest an, sărbătorile de iarnă

Social 25.11.2019 15:34 Vizualizări3428 Autor: Ziarul National
Guvernul RENUNȚĂ la Târgul de Crăciun de pe str. 31 august: În ce locație din Chișinău se vor desfășura, în acest an, sărbătorile de iarnă


Târgul de Crăciun, organizat în ultimii doi ani de către Guvernul Filip pe strada 31 august din Chișinău, nu va mai avea loc în acest an.

Premierul Ion Chicu a anunțat astăzi, după o ședință dedicată organizării sărbătorilor de iarnă, că evenimentele se vor desfășura de această dată în Piața Marii Adunări Naționale și în Scuarul Catedralei.

De altfel, astăzi a început să fie montat, în Piața Marii Adunări Naționale, bradul artifical de 20 de metri, cumpărat în anul trecut de către municipalitate.

„Toate acțiunile componente ale sărbătorilor de iarnă trebuie să fie integrate într-un singur eveniment. Practica deficitului de comunicare dintre autorități, care determina realizarea a două sărbători separate, e bine să rămână în trecut”, a spus Chicu după ședința cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, dar și cu secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi.

Astăzi, la ședința Primăriei capitalei, Ion Ceban le-a cerut pretorilor să organizeze în sectoare târguri de Crăciun și distracții pentru copii „unde să poată veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii, ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centrul capitalei”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md