Uber a rămas fără licență în Londra. Compania e acuzată că le permite şoferilor neautorizaţi să transporte pasageri

uber-london-1
Foto: New York Post

Uber şi-a pierdut luni licenţa de funcţionare din Londra pentru a doua oară în mai puţin de doi ani, deoarece autoritatea de reglementare a oraşului a declarat că aplicaţia de taxi nu este „potrivită şi adecvată”, punând în pericol pasagerii.

Uber şi-a pierdut luni licenţa de funcţionare din Londra, pentru a doua oară în mai puţin de doi ani, deoarece autoritatea de reglementare a oraşului a declarat că aplicaţia de taxi nu este „potrivită şi adecvată”, punând în pericol pasagerii, anunţă Reuters, citat de mediafax.ro.

O modificare a sistemelor Uber a permis şoferilor neautorizaţi să îşi încarce fotografiile în conturile altor şoferi, ceea ce înseamnă că ar putea lua pasageri ca şi cum ar fi şoferul autorizat, ceea ce s-a întâmplat în cel puţin 14 mii de călătorii, a declarat Transport for London (TfL).

„Este inacceptabil faptul că Uber a permis pasagerilor să folosească maşini cu şoferi fără licenţă şi neasiguraţi”, a declarat luni Helen Chapman, directorul autorităţii de licenţiere, reglementări şi taxări din TfL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente