Iaca-iaca se duce! Grăbește-te să prinzi ultimele evenimente colorate din această toamnă

2HJHY4T1BY
Foto: Daria Nepriakhina

Grăbește-te să aduni amintiri frumoase din această toamnă, pentru că a mai rămas doar o săptămână de noiembrie! Ce trebuie să faci pentru asta? Să mergi la cele mai colorate evenimente, care se petrec la Chișinău! Noi ți-am pregătit lista, tu alege!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu Top Toastmasters

Vrei să înveți să vorbești cu impact în fața unui public? E simplu: fii credibil prin limbajul corpului, interesant prin informația livrată și molipsitor prin emoția transmisă! Vino pe 26 noiembrie la Ședința Top Toastmasters Chișinău să-ți dezvolți abilitățile de orator de impact. Organizatorii promit un program educativ interesant.

Evenimentul începe la ora 19.00 și are loc pe strada Armenească, nr. 42. Detalii AICI!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu expoziția World Press Photo

Chișinăul găzduiește pentru a treia oară expoziția „Internațional World Press Photo” – cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial. Expoziția reunește cele mai bune 140 de fotografii realizate în anul 2018.

Expoziția poate fi vizitată de la ora 10.00 până la ora 17.00, în incinta Muzeului Național de Istorie. Detalii AICI!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu jocul Mafia

Mafia este un joc pe roluri, există o mulţime de versiuni, cineva preferă un joc mai distractiv, alţii aşteaptă de la Mafia multă concentraţie şi ingeniozitate. Tu poți combina aceste lucruri într-o atmosferă bună, cu oameni buni.

Jocul începe la ora 19.30 și se desfășoară pe strada Mitropolit Varlaam, nr. 84. Detalii AICI!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu multe lumini

Dacă-ți plac showurile de lumini, atunci am găsit un eveniment perfect pentru tine. În program: prezentarea luminilor inteligente – soluții iluminare creativă pentru concerte, teatru, operă, TV, producție video. Intrarea este liberă.

Evenimentul începe la ora 11.00 și se desfășoară la Cinematograful „Odeon”. Detalii AICI!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu fotbal

Amatorii de fotbal pot petrece ziua de marți așa cum le place lor cel mai mult. Urmărește meciul Real Madrid vs PSG, împreună cu prietenii, la o bere. Meciul începe la ora 22.00 și-l poți urmări la rețeaua de berării DRAFT. Detalii AICI!

# Începe ultima săptămână de toamnă cu un film

Dacă ai timp și chef, atunci mergi la film! În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneană izolată, condusă de Ducesă (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru a fi transformate în cea mai bună versiune a lor. Printr-un tratament individualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată. Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru.

Filmul se difuzează la Patria Multiplex (ora 14.50) și la Patria Loteanu (ora 22.00). Detalii AICI!

Să aveți o săptămână frumoasă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente