/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Deputatul Sergiu Litvinenco acuză Platforma DA de trădare

missing
25 noiembrie 2019, ora 11:11

Raionul Căușeni va fi condus de un reprezentant al Partidului Democrat. Nicolae Gorban a fost ales președinte al raionului, inclusiv cu voturile a doi consilieri din Platforma Demnitate și Adevăr. Deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, acuză colegii de bloc de trădare.

Platforma DA trădează din nou. De data asta doi consilieri raionali PPDA din Căușeni – Nicolae Ermurache și Rodica Popa – au refuzat să voteze candidatul PAS la funcția de președinte al raionului Căușeni. În schimb au votat candidatul PD-ului…Da, apropo, trădătorul Nicolae Ermurache s-a ales cu funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni”, a scris Litvinenco pe Facebook.

Vicepreșdintele PPDA, Alexandru Slusari recunoaște că e vorba de o trădare a Blocului ACUM și anunță că cei doi consilieri urmează a fi excluși din partid.

„Doi consilieri de la Platforma DA au fost corupți și amenințați în Căușeni. Azi ei au refuzat semnarea unui acord de coaliție între ACUM, PLDM și PCRM, convenit public ieri seara, și au votat pentru președinte PD. Dureros pentru noi că unii oameni din echipa noastră nu rezistă. Mi-am asumat acest păcat. Miercuri, acești doi consilieri vor fi excluși din partid. De la alegătorii noștri public cer scuze. Nimic nu poate justifica trădarea”, a comentat Slusari pe aceeași rețea de socializare.

Amintim că situații similare s-au produs la Orhei și Strășeni. La Strășeni, patru consilieri PPDA și-au dat votul pentru Pavel Tamaciuc, contrar înțelegerilor pe care le făcuse anterior membrii Blocului ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram