O româncă însărcinată ar fi fost omorâtă în Italia de un afacerist, în timp ce striga: Lasă cuțitul, te iubesc. Nu se poate sfârși așa

by D M
Distribuiti mai departe...

O româncă stabilită în Italia a fost înjunghiată mortal de un afacerist sicilian cu care ar fi avut o relație. Bărbatul s-ar fi enervat după ce a aflat că tânăra este însărcinată cu copilul lui, acesta fiind căsătorit cu o altă femeie.

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, locuia din copilărie în orășelul italian Giardinello, după ce a fost adoptată de o familie siciliană. Recent, polițiștii au descoperit trupul său neînsuflețit ascuns pe un câmp între Palermo și Trapani, scrie Corriere della Serra.

Femeia ar fi avut o relație de un an cu Antonio Borgia, un om de afaceri sicilian, în vârstă de 51 de ani, care era căsătorit cu o altă femeie. Potrivit presei italiene, cei doi s-au întâlnit într-o zonă mai puțin populată unde au discutat, în mașină. Fata i-ar fi spus bărbatului că este însărcinată și i-a cerut acestuia să-și părăsească soția, amenințându-l că altfel îi va spune soției despre aventura sa extraconjugală.

Afaceristul ar fi înjunghiat-o pe fată în abdomen, iar aceasta a fugit apoi din mașină. Scenele au fost surprinse de o cameră de vedere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă și târâtă înapoi în mașină de bărbat.

 

Pe camera, care a înregistrat și audio, se auzea cum fata striga: „Ce faci? Lasă cuțitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc. Nu se poate să se sfârșească așa.”

Bărbatul ar fi calmat-o inițial și i-a promis că o duce la spital, însă odată ajunși înapoi în mașină, cei doi au început din nou să se certe, iar afaceristul a lovit-o cu o bâtă în cap, iar apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul cu care a înjunghiat-o în burtă.

Bărbatul a aruncat apoi cadavrul româncei pe un câmp din zonă, a mers să ia prânzul și făcut o vizită la frizerie.

Antonio Borgia a fost arestat pentru moartea româncei și riscă ani grei de închisoare.

Digi24


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...