image
Sursa foto: agora.md

O femeie din Chișinău, atacată și mușcată de o haită de câini

O femeie din Chișinău a fost atacată de o haită de câini, pe strada Socoleni din cartierul Poșta Veche. În timp ce se întorcea de la magazin, femeia de 68 de ani s-a pomenit înconjurată de mai mulți dulăi, care au dat-o la pământ și au mușcat-o. Oamenii sunt îngroziți, deoarece maidanezii prezintă un pericol vădit.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 11. Agafia Popușoi a ieșit să-și cumpere pâine, dar când făcea cale întoarsă, a fost înconjurată de maidanezi. Noroc de un vecin, care a ieșit afară și a salvat-o.

La fața locului s-a îndreptat un echipaj de medici pentru a-i acorda femeii primul ajutor. S-a adeverit că ambulanța venea de la un caz similar.

Femeia ar vrea ca autoritățile să întreprindă ceva, în caz contrar se pot întâmpla mai multe tragedii.

Problema maidanezilor intră în competența Regiei „Autosalubritate”, dar administrația acesteia spune că este imposibil de strâns toți câinii fără stăpân.

Patrupezii care ajung la Regia „Autosalubritate” sunt trimiși apoi la sterilizare. Dar, deoarece în Chișinău nu există un centru de plasament, câinii sunt eliberați.

Potrivit autorităților, în municipiul Chișinău se află peste 6 mii de câini fără adăpost. Iar din luna iunie a acestui an au fost înregistrate peste o mie de cazuri, în care oamenii au fost atacați de maidanezi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: