Circulația transportului public în zona centrală a capitalei a fost reluată

troleibuze

Circulația troleibuzelor în zona centrală a capitalei a fost reluată după circa o oră de la deconectarea energiei electrice la rețeaua de contact. Astfel, pentru a decongestiona traficului rutier și a asigura transportarea călătorilor, Regia Transport Electric Chișinău a reluat circulația a circa 60 % din numărul total de unități de transport care asigură cu transport zona afectată.

E de menționat că staționarea troleibuzelor a fost dictată întreruperea alimentării cu energie electrică opt stații de tracțiune a Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” (RTEC) din zona centrală a capitalei.

Amintim că, transportul public în zona centrală a capitalei a fost blocat din cauza unei pene de curent electric, care alimentează opt stații de tracțiune a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC).

Anterior, reprezentanții Gas Natural Fenosa Moldova au declarat că mai mulți locuitori din cartierele Sculeni și Poșta Veche au rămas fără lumină, după ce o persoană în stare de ebrietate a urcat pe un pilon al liniei electrice aeriene de tensiune înaltă de 110 kV. Energia electrică a fost deconectată pentru a evita toate riscurile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente