Câți salvatori și pompieri încearcă să-l salveze pe bărbatul care a urcat pe un pilon de tensiune înaltă. Discuțiile mai continuă

pompieri

Douăzeci și șase de salvatori și pompieri cu șase unități de tehnică încearcă să-l salveze pe bărbatul care a urcat pe un pilon de tensiune înaltă. E de menționat că discuțiile continuă la momentul de față.

„Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a urcat pe un pilon de înaltă tensiune și amenință că se va arunca în gol. La fața locului au intervenit echipe din cadrul IGSU, dar și polițiști pentru a coborî persoana de la înălțimea de 35 de metri. După mai multe ore de discuții cu bărbatul, acesta a rămas la înălțime, refuzând orice asistență. Angajații IGSU au desfășurat și o pernă cu aer pentru a securiza zona. Pilonul de înaltă tensiune a fost deconectat de la energia electrică, pentru a evita electrocutarea persoanelor. În urma situației create, mai multe blocuri din sectorul Râșcani și Buiucani au rămas temporar fără energie electrică. Operațiunea echipajelor de intervenție continuă”, se arată într-un comunicat al inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

pompieri 1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente