Evenimente frumoase pentru duminică, ultima zi din acest weekend

evenimente1-920×613-920×613

Pentru că e ultima zi de weekend și urmează o zi de luni și o săptămână grea, trebuie să te distrezi la maximum. Petreceri, expoziții sau teatru, tu alegi, noi doar îți oferim câteva propuneri. Deci, să înceapă distracția!

# Expoziția World Press Photo la Chișinău, ediția 2019

expozitie

Duminică, de la ora 10.00 până la 17.00, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, ai ocazia să petreci timpul frumos la Expoziția Internațională World Press Photo, ediția 2019, cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial. Expoziția reunește cele mai bune 140 de fotografii realizate în anul 2018. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) cu suportul Regatului Țărilor de Jos. Pentru mai multe detalii intră AICI.

# Un Weekend la Fabrica de Artă II

arta

Dacă ești pasionat de artă, atunci, de la ora 10.00, ai posibilitatea să vizitezi Fabrica de Artă din Chișinău, o clădire construită în anii ’70, ce cuprinde peste 30 de ateliere de creație. Mari artiști autohtoni, precum Mihai Grecu, Glebus Sainciuc, Igor Vieru, Aurel David, au avut ateliere în acest spațiu. Mai mult decât atât, aici vei avea ocazia să descoperi de unde pornește istoria artei moldovenești sau cum un loc poate inspira. Mai multe detalii AICI.

# Ce vrăji a mai făcut soția mea?

spectacol

Dacă nu puteți trăi un weekend fără teatru, atunci avem o noutate bună. Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale” vă așteaptă la un spectacol de excepție „Ce vrăji a mai făcut soția mea?”, după John Tobias, un spectacol de Mihai Panaitescu. Începe de la 18.30 și durează o oră și jumătate. Detalii despre bilete aflați AICI.

#Campionatul Ce? Unde? Când?

ce unde cand

Dacă vrei să nu treacă nicio zi fără ca să înveți ceva nou, atunci mergi la „Campionatul Ce? Unde? Când?”. De această dată, jocul va avea loc la Institutul Național de Cercetări Economice (Chișinău, sectorul Buiucani, strada Ion Creangă 45). Echipele sunt așteptate începând cu 14.30, iar prima întrebare va fi citită la 15.00. Mai multe detalii AICI.

# Circul „O istorie de dragoste”

circ

Când ultima dată ai fost la circ? Dacă nu-ți mai amintești, mâine ai cea mai bună ocazie să-ți reîmprospătezi memoria. Ești așteptat la circ cu un program tradițional bazat pe numere de gimnastică, acrobatică, excentrică muzicală, quick-chenge (transformație), adagio, clounadă și dresură de animăluțe exotice. Programul durează 60 de minute fără pauză. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente