(foto) Operațiunea de salvare a bărbatului care a urcat pe un pilon de înaltă tensiune a fost finalizată. A durat opt ore

salvare3

La ora 20.20, după mai bine de opt ore de intervenție continuă a salvatorilor și polițiștilor, bărbatul care a urcat pe un pilon de tensiune înaltă a fost salvat.

Bărbatul s-a lăsat convins după mai multe discuții purtate de salvatori și un vecin care a fost de acord să participe la operațiune. Bărbatul a coborât cu ajutorul unei autoscări, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

salvare

În total, la operațiunea de salvare a bărbatului au participat 50 de persoane și șapte autospeciale de intervenție. Misiunea a fost gestionată de șeful IGSU general-maior Mihail Harabagiu.

Amintim că, astăzi mai mulți salvatori și pompieri au fost alertați pe strada Montana nr. 30 din sectorul Râșcani, după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a urcat pe un pilon de înaltă tensiune și amenința că se va arunca în gol. La fața locului au intervenit echipe din cadrul IGSU, dar și polițiști.

salvare1

Pilonul de înaltă tensiune a fost deconectat de la energia electrică, pentru a evita electrocutarea persoanelor. În urma situației create, mai multe blocuri din sectorul Râșcani și Buiucani au rămas temporar fără energie electrică.

salvare 2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente