Pavel Filip i-a cerut lui Constantin Botnari să-și depună mandatul de deputat

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, i-a cerut deputatului Constantin Botnari să-și depună mandaul de deputat din motiv că acesta nu se prezintă la ședințe în Parlament.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu l-am văzut de mult timp. Am discutat cu el la telefon și i-am solicitat să-și depună mandatul. Pentru că nu văd sensul existenței unui deputat, care nu frecventează ședințele Parlamentului. Nu pot înțelege de ce se mai ține de acest mandat. Suntem o fracțiune în Parlament și trebuie de muncit”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

În răspuns, Botnari i-a comunicat liderului PDM că „se va gândi”.

Potrivit declarației de avere depusă la Autoritatea Națională pentru Integritate, Botnari a obținut în 2018 un venit de 49 de mii de lei. Constantin Botnari a reușit să-şi construiască la poalele pădurii de lângă Durleşti o locuinţă luxoasă, designul căreia aminteşte de Casa Albă de la Washington. În declarația sa de avere, Constantin Botnari declară casa de locuit de 340,5 metri patrați a cărei valoare cadastrală indicată e de 2.606.996 de lei. Aceasta casă, dar și un garaj de 150,9 m.p, sunt în posesia sa din anul 2015. Valoarea indicată a garajului este de 407.559 de lei.


Pub