(video) Doi tineri, arestați de polițiști, după ce au jefuit un bărbat în plină stradă

Doi tineri cu vârstele de 18 și 19 ani, originari din raioanele Căușeni și Rezina, au fost reținuți de polițiști, pentru comiterea unui jaf stradal. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să stea după gratii între 5 și 7 ani.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 7 noiembrie, ora 03:00, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a relatat că a fost jefuit de către doi indivizi. În timp ce se deplasa spre domiciliul său, de victimă s-au apropiat doi tineri vizibil în stare de ebrietate și aplicând forța fizică, i-au sustras de pe mână ceasul și geanta cu bunuri materiale. Prejudiciul cauzat a fost estimat la circa 10.920 lei.

Indivizii au fost localizați și reținuți de oamenii legii, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Cei doi și-au recunoscut vina. Aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru jaf, care se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub