Maximum: Black Friday e deja aici!

Obiceiul tradițional american al reducerilor înainte de Crăciun a părăsit de demult coasta de est și sa înrădăcinat ferm în vânzările cu amănuntul în întreaga lume. Grăbiți-vă la reducerile principale a anului la Maximum, în perioada 22-30 noiembrie!

Foto: maximum.md

Echipa noastră a pregătit pentru tine o serie incredibilă de oferte uimitoare de Black Friday. Și cel mai important, reducerile vor fi absolut la toate produsele!

Maximum / Sursa:maximum.md

Vrem să prezentăm mai multe produse special pentru tine, astfel încât să poți simți toată dragostea și generozitatea noastră! Să începem, desigur, cu televizoare, care, conform statisticilor, sunt aproape în fiecare casă. Cineva vrea să înlocuiască vechiul cu unul nou, cineva are nevoie de o diagonală mai mare, iar cineva are nevoie de al doilea sau al treilea în bucătărie sau încamera copiilor. Oferta noastră de astăzi va satisface oricare dintre aceste solicitări. De exemplu, televizorul Smart 4K Samsung cu o diagonală de 43 "și Bluetooth încorporat la un preț incredibil de 5999 lei!

Maximum / Sursa:maximum.md

Și aici este un alt reprezentant al liniei de televizoare 4K de la LG. Inteligență artificială, sunet surround, tehnologie inovatoare Active HDR 4K pentru realismul incredibil al scenelor dinamice. Și toate acestea la un preț uimitor de 6999 lei, nici noi nu putem crede.)

Maximum / Sursa:maximum.md

Pentru cei care visează de mult timp la un nou gadget, noi, desigur, am pregătit mai multe oferte atractive. Printre care unul dintre liderii producției de smartphone-uri Xiaomi cu modelul MI A3. Camera triplă ultra-largă de 48MP cu matrice Sony vă va permite să realizați cadre cu adevărat incredibile! Și scanerul de amprente optice îmbunătățit pe ecran va reduce semnificativ viteza de înregistrare și deblocarea dispozitivului chiar și în cele mai extreme condiții.

Maximum / Sursa:maximum.md

Nu am uitat nici de cei cărora le pasă de curățenie în casa lor. Dacă aveți nevoie de un aspirator de încredere, puternic și compact, cu o reducere bună de 38%, prietenii noștri de la Samsung au unul! Iar pentru cei care achiziționează o mașină de spălat Sharp la un preț super, vom oferi o masă de călcat, astfel încât rufele să nu fie doar proaspete, ci și perfect călcate.

Maximum / Sursa:maximum.md

Desigur, nu am putut ignora iubitorii de băuturi aromate de cafea. Preferi boabele de cafea, capsulele sau păstăi. Espresso, cappuccino sau latte. Noi vă propunem cea mai mare selecție de mașini de cafea din Moldova de la liderii mondiali: DeLonghi, Krups, Philips, Saeco, Siemens De exemplu, achiziționând un model superb de la Philips, acum vei economisi 4.500 de lei, iar în dar îți vom oferi și un blender staționar! O ofertă mai bună nici nu puteai să-ți imaginezi!

Maximum / Sursa:maximum.md

În final, am dori să reamintim că produsele pentru înfrumusețare și sănătate ar trebui să rămână întotdeauna o prioritate. Pentru o îngrijire orală atentă și minuțioasă, un zâmbet alb-strălucitor și gingii sănătoase, partenerii noștri de la Oral-B au pregătit o ofertă excelentă, cu un preț scăzut aproape jumătate din cel obișnuit. O periuță de dinți electrică Oral-B Vitality cu o perie profesională Cross Action, poziționate la un unghi optim de 16 grade și datorită mișcărilor de translație rotativă, poate face față acestui lucru fără prea multe dificultăți. Iar timer-ul încorporat va semnala că procedura s-a încheiat.

Și desigur poți comanda oricare dintre aceste produse OnLine cu livrare la domiciliu. Nu rata: Новинки / Лучшие цены / Хиты продаж / Эксклюзивы / Рекомендации / Распродажу

Urmăreștene pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube

Cumpără OnLine: maximum.md


// console.log('no ads situation')