(foto) CrimeRussia: Oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc, surprins la Miami în compania asistentei sale. Cine ar fi tânăra

Fotografia cu oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc, surprins săptămâna trecută pe străzile din Miami, Statele Unite, a atras atenția presei din Federația Rusă, unde pe numele politicianului este emis un mandat de arestare și este dat în căutare internațională într-un dosar penal intentat pentru contrabandă cu droguri de către un grup criminal organizat.

Foto: UNIMEDIA

Ex-liderul PDM a fost fotografiat de un trecător care l-a recunoscut, în compania unei tinere, despre care portalul Crime Russia susține că ar fi asistenta și iubita sa, Cristina Nazari.

Vlad Plahotiuc Miami / Sursa:UNIMEDIA

UNIMEDIA amintește că la 15 noiembrie magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis din nou mandat de arestare pe numele ex-liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un dosar penal, intentat pentru contrabandă cu droguri de către un grup criminal organizat.

Tânăra surprinsă în compania lui Vlad Plahotniuc / Sursa:Crime Russia

Potrivit anchetei, din 2012 până în 2017, Plahotniuc ar fi organizat contrabanda a sute de kilograme de hașiș din Maroc în Rusia.

Amintim că săptămâna trecută, la adresa redacției noastre a fost expediată o fotografie de către un cititor fidel, care susține că în imagine este politicianul și omul de afaceri Vladimir Plahotniuc, iar poza a fost realizată la Miami, Florida.


Pub