Alexandru Jizdan neagă că ar fi fost implicat în interceptarea anumitor persoane în perioada mandatului de ministru de Interne

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, neagă acuzațiile aduse de către Chiril Moțpan, în legătură cu interceptările ilegale ale anumitor persoane în perioada în care acesta se afla în fruntea MAI, motivând că ministrul „nu are nicio legătură cu interceptările, iar asemenea gen de acțiuni nu fac parte din atribuțiile sale”.

Foto: UNIMEDIA

„Vă asigur că, după cum nici actualul ministru de interne, Pavel Voicu și nici precedentul, Andrei Năstase nu știu nimic despre interceptările care se fac pe durata mandatului lor, așa nu cunosc nici eu despre acțiunile de acest fel”, a menționa Jizdan.

Deutatul democrat l-a sfătuit pe Chiril Moțpan să se adrese la organele competente, dacă deține informații certe despre interceptări ilegalitățile admise în acest sens

Alexandru Jizdan / Sursa:Alexandru Jizdan/facebook

UNIMEDIA amintește că președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a prezentat o listă cu mai multe persoane, care ar fi fost interceptată. Potrivit lui, aceste interceptări au fost făcute la indicația fostului regim.

Ulterior, pe Facebook a apărut o poză, care ar demonstra că în raportul lui Chiril Moțpan au fost folosite imagini din toamna lui 2019, deși interceptările ar fi fost făcute în perioada guvernării PD.


Pub