(stop cadru) Are familia prezidențială un stilist? Dodon: „Intru în magazin și în 10 minute spun asta, asta și asta. Lumea spune că aleg bine”

Dacă cineva s-ar fi gândit că familia prezidențială este consultată de un stilist personal în privința ținutelor purtate în cadrul evenimentelor publice, iată că Igor Dodon deschide parantezele în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA și spune că nu are timp pentru așa ceva. Deși internauții deseori critică vestimentația aleasă de prima doamnă și șeful statului, președintele țării spune că mulți îi laudă ținutele, care și le alege după propriul plac.

Foto: zugo.md

UNIMEDIA: Are familia prezidențială un stilist?

Igor Dodon: Dar ce? Nu vă plac ținutele?

UNIMEDIA: La ultima apariție din Japonia, la încoronarea regelui, internauții v-au criticat.

Igor Dodon: Nu avem stilist, nu avem timp și cred că nici nu e cazul. Cât despre ținutele la anumite evenimente, acolo sunt niște cerințe cum trebuie să fie ținutele. De exemplu, frac eu am îmbrăcat pentru a doua oară în viață, la încoronarea regelui. Prima oară am purtat frac 20 de ani în urmă, când am fost mire. Cât despre vestimentație, ca și toți bărbații, intru în magazin și spun asta și asta și mulți spun că fac alegeri bune.

Igor și Galina Dodon, Donald și Melania Trump / Sursa:Igor Dodon/facebook
Igor și Galina Dodon / Sursa:Igor Dodon/facebook
Igor și Galina Dodon / Sursa:agerpres.ro
Igor și Galina Dodon / Sursa:ea.md
prima doamnă a SUA, a Franței și a Republicii Moldova / Sursa:ea.md


Pub