În vizită la o fabrică de cașcavaluri

În timp ce tot mai mulţi locuitori de la sate renunță să mai crească vaci și oi pentru că prețul laptelui nu acoperă costurile, alții aleg să producă din el cașcaval. Aşa a făcut şi Dumitru Cravcencu, care acum aproximativ trei ani, a deschis o mini fabrică de brânzeturi în localitatea natală.

Până la deschiderea fabricii, Dumitru Cravcencu a experimentat mai multe profesii și domenii, de la inginerie până la mecanică. Ideea de a produce cașcavaluri a persistat, iar după câteva plecări în Europa, dar și peste ocean, și-a transformat visul în realitate.

Investițiile în deschiderea afacerii au fost făcute cu ajutorul partenerilor din Marea Britanie și Statele Unite. Cașcavalurile sale au ajuns să fie apreciate în toate colțurile lumii.

Dumitru consideră că orice idee poate fi transformată în afacere, dacă ai suficientă răbdare și perseverență, iar de profesionalismul său ne-am convins atunci când l-am rugat să ne explice pe scurt procesul de producție.

Opinia ta contează. Comentează!