Renato Usatîi: Experiența pe care un student o va căpăta alături de un consilier municipal nu se compară nici măcar cu masteratul

by D M
Distribuiti mai departe...

Vineri, 22 noiembrie, la o întâlnire cu tinerii, primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a declarat că va elabora un proiect pentru ca studenții să lucreze alături de consilieri și întreprinderile municipale. Scopul ideii este ca studenții din Bălți să obțină experiență și să afle mai multe despre funcționarea Primăriei și a structurilor pe care le gestionează.

«Voi vorbi la o întâlnire a fracțiunii cu consilierii noștri, astfel încât, de exemplu, un student de la o facultate sau alta să poată participa la un proiect, la care să lucreze cu un consilier municipal, timp de o lună sau două. În ceea ce privește administrațiile municipale individuale, voi fi foarte recunoscător dacă această idee va fi realizată. Oportunitatea este unică. Cineva va dori să lucreze la o întreprindere municipală, cineva va fi interesat să afle despre activitatea consilierilor. Va fi o experiență foarte importantă pentru fiecare student, credeți-mă, dacă va petrece două sau trei luni cu un consilier municipal, va primi o pregătire mai bună decât doi ani de masterat.»


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...