Cavcaliuc respinge categoric faptul că la comanda sa au fost urmărite și interceptate sute de persoane

12005944

Gheorghe Cavcaliuc respinge toate acuzațiile pe care i le-a adus astăzi președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, cu referire la interceptarea și urmărirea mai multor persoane în timpul guvernării PD.

„Resping categoric acuzațiile aduse la adresa mea și calific aceste acțiuni, drept răzbunare și denigrarea tendențioasă, pentru că, săptămâna precedentă în cadrul unei emisiuni, am făcut mai multe dezvăluiri anexând probe, despre cum conducerea partidului și unii colegi de partid desemnați în funcții cheie în stat, din care face parte Chiril Moțpan, au mințit și au manipulat societatea cu falsuri. Pe parcursul carierei mele profesionale, totdeauna m-am condus de lege, iar față de reprezentanții mass-media am avut cea mai corectă, transparentă și prietenoasă atitudine, lucru pe care colegii jurnaliști nu o sa-mi permită să mint”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a ieșit într-o conferință de presă în care a anunțat că sute de persoane au fost interceptate și urmărite de fosta guvernare PD. Este vorba despre interceptări de telefoane, monitorizări 24/24, fotografii, adunarea datelor compromițătoare și intimidarea persoanelor respective. În documentele obținute de Moțpan, se arată că indicația completării acestora s-a făcut de către Gheorghe Cavcaliuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente