(video) Semn clar că trebuie schimbate anvelopele cât mai curând: Prin ţară au început să cadă primii fulgi de zăpadă!

Primii fulgi au început să cadă înainte de venirea iernii cu drepturi depline potrivit calendarului. Acesta este un semn pe cât se poate de clar că trebuie schimbate anvelopele de vară pe cele de iarnă cât mai curând, dacă încă nu s-a făcut asta din timp. De altfel, poliţia poate împărţi amenzi chiar şi în aceste momente.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul ţării, în mai multe localităţi au căzut primii fulgi, pe alocuri sub formă de lapoviţă. Precipitaţii similare au fost sesizate şi în centrul ţării, iar în capitală chiar în aceste momente sunt înregistrate căderi de ninsoare şi lapoviţă!

Totuşi, sinopticienii spun că în zilele următoare nu se prevăd ninsori, deşi temperaturile vor scădea până la -7 grade Celsius pe timp de noapte.

Raionul Şoldăneşti:

Cu noi la hram merge și Moș Gerilă! ❤

Posted by Dionisie Rusu on Thursday, November 21, 2019

Raionul Soroca:

Posted by Sandu Jianu on Thursday, November 21, 2019

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Citeşte neapărat: (video) Se apropie sezonul rece! De ce trebuie de schimbat anvelopele de vară cu cele de iarnă şi ulterior invers

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/