/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat din Briceni, condamnat la închisoare, după ce a fost prins a treia oară beat la volan

missing
22 noiembrie 2019, ora 13:15

Un bărbat din  Briceni va face cinci luni de închisoare după ce a condus în stare de ebrietate. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Edineț, sediul Briceni.

Șoferul a fost, de asemenea, lipsit de dreptul de a conduce mijloace de transport în următorii doi ani.

Inculpatul de 31 de ani a mai fost anterior condamnat de alte două ori pentru că a condus beat, la distanță de aproximativ un an și jumătate, în diferite localități. Pentru precedenta încălcare, bărbatul fusese amendat cu 16 mii de lei.

Pentru că șoferul a fost condamnat la închisoare în penitenciar de tip deschis, Procuratura Briceni va contesta sentința și va solicita Curții de Apel Bălți aplicarea unei pedepse în penitenciar de tip semi-închis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram