Fura din casele oamenilor și le vindea bunurile de preț peste hotarele țării. Un bărbat de 28 de ani, trimis după gratii

Un bărbat din Briceni a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru mai multe furturi comise în perioada 2017-2019, anunță Procuratura Briceni, într-un comunicat.

Foto: UNIMEDIA

Bărbatul pătrundea în locuințe cu ajutorul unui dispozitiv pe care l-a cumpărat de pe Internet, de unde sustrăgea bunuri de preț - aur, calculatoare, televizoare, pe care le vindea în orașul Cernăuți, Ucraina.

Faptele ilegale erau cercetate de oamenii legii în cauze separate, care ulterior au fost conexate în una singură, iar la data de 15 noiembrie curent, acesta a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pe un termen de trei ani, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis şi amendă în sumă de 22.500 lei, dar şi cheltuieli de judecată în mărime de 7 560 lei.

De asemenea, instanța de judecată a admis și acţiunile civile înaintate de cei păgubiți, în sumă de peste 35.000 lei.

Inculpatul, în vârstă de 28 de ani, a mai fost condamnat la începutul acestui an pentru infracțiuni de contrabandă și circulație ilegală de droguri, pedepse pe care le ispășea cu suspendare.


Pub