Moldovenii care vor călători cu trenul Chişinău-Iaşi-Chișinău, în timpul sarbătorilor de iarnă, vor cumpăra mai ieftin biletele

Persoanele care vor opta pentru călătoria cu trenul Chişinău - Iaşi (Socola) - Chişinău, în perioada 13 decembrie 2019 - 19 ianuarie 2020, vor beneficia de reduceri la procurarea biletelor de călătorie, anunță Calea Ferată din Moldova.

Foto: diez.md/

Călătorii se vor bucura de o reducere de 20 la sută pentru călătoria retur din Socola, la procurarea documentelor de călătorie din direcţiile tur-retur la acest tren.

Tariful pentru procurarea biletelor tur pentru cursa Chişinău - Iaşi (Socola) este:

- Vagon clasa I – 130 de lei

- Vagon clasa II – 100 de lei

- Vagon clasa III – 90 de lei.

Drept urmare a operării reducerilor, preţul biletului tur-retur va fi de:

- Vagon clasa I – 234 lei

- Vagon clasa II – 180 lei

- Vagon clasa III – 162 de lei.

Trenul Chişinău - Iași (Socola) pleacă din gara capitalei la ora 06.10, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, şi staţionează în oraşele Străşeni, Călărași şi Ungheni. Ora plecării trenului din Iași (Socola) este 17.40, în aceleaşi zile.

Vânzarea prealabilă a biletelor se efectuează cu 15 zile înainte de plecarea trenului. Mai exact, prețul biletelor va fi redus cu 20 la sută pentru călătoria retur din Socola, la procurarea documentelor de călătorie din direcțiile tur-retur la acest tren.

Astfel, ca rezultat al reducerilor, prețul biletului tur-retur va varia între 234 și 162 de lei, în funcție de clasa de călătorie.


Pub