Renato Usatîi: Voi face posibilul și imposibilul pentru ca cinematograful „Patria” să revină în proprietatea orașului Bălți

by D M
Distribuiti mai departe...

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi a început negocierile cu proprietarii cinematografului “Patria” pentru readucerea acestuia în proprietatea orașului Bălți. Edilul a făcut anunțul într-un live pe Facebook.

Онлайн. Как и когда вернём городу бельцкий кинотеатр.

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Четверг, 21 ноября 2019 г.

„Mă aflu aici împreună cu proprietarii clădiri, care au reparat acoperișul. Sunt necesare și alte lucrări. Trebuie vopsit tavanul. Sala este în general în stare foarte bună. N-o să ia mult timp ca să fie totul pregătit și inaugurat. Prin urmare, așa cum am promis, voi face posibilul și imposibilul pentru ca cinematograful să revină în proprietatea orașului”, a declarat Usatîi.

De altfel, primarul a declarat că negocierile în acest scop au demarat deja.

„Analizăm posibilitatea unui schimb pe un alt teren din oraș, pentru aceea ca sediul cinematografului să revină în proprietatea municipiului. Sunt 650 locuri, toate fotoliile sunt în stare bună, foarte confortabile. O să dea Domnul și o să avem cel mai mare cinematograf din țară. Da, avem nevoie de un record player modern, pentru că foștii proprietari l-au luat pe cel care era, dar ecranul s-a păstrat în stare bună și există și toate echipamentele pentru filme în format 3D ”, a adăugat Renato Usatîi.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...