Un producător de canabis din SUA angajează degustători de marijuana. Salariul lunar este de trei mii de dolari

pexels-photo-1466335
Foto: Yash Lucid

Producătorul de canabis medicinal American Marijuana oferă un salariu lunar de trei mii de dolari pentru persoanele care sunt gata să se angajeze în calitate de degustător de marijuana.

În fiecare lună, angajații vor primi un container cu diferite tipuri și soiuri de cânepă. Aceștia vor trebui să consume nu doar joint-uri, dar și vape-uri și uleiuri pe bază de canabis. Angajații vor trebui să descrie și să analizeze detaliat produsele, începând de la ambalaj și finalizând cu post gustul lăsat de marijuana.

Pentru a confirma autenticitatea evaluării, tot procesul va trebui să fie înregistrat video. Recenziile vor fi publicate pe blogul companiei.

Un candidat ideal ar trebui nu doar să consume produsul, ci să împărtășească și cititorilor cunoștințe utile. De asemenea, el trebuie să fie suficient de sănătos, pentru a reuși să realizeze recenziile. Lucrul propus se va efectua la distanță și sunt eligibile doar persoanele care locuiesc în state unde marijuana medicinală e legalizată, scrie KTLA.

Cei care vor să depună dosarul o pot face la acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente