/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Le-ar fi determinat pe două tinere să practice prostituția în Germania. O moldoveancă și un român, reținuți

missing
21 noiembrie 2019, ora 13:29

O femeie din Republica Moldova și un bărbat din România, membri ai unei grupări infracționale, au fost de reținuți de oamenii legii pentru că le-ar fi impus pe două tinere din țară să practice prostituția în Berlin, Germania. 

Cei doi au ambii 28 de ani și au fost investigați de polițiști timp de o săptămână. Astfel, oamenii legii au stabilit că grupul acționa în felul următor: „După identificarea fetelor, organizau deplasarea acestora în Berlin unde le și cazau. Ulterior, acestea urmau să acorde servicii sexuale diferitor persoane contra sumei de 50 de euro pentru o oră”, informează procurorii.

În luna noiembrie suspecții se aflau la Chișinău. În capitală cei doi au recrutat două tinere din Moldova cu vârste de 23 și respectiv 27 de ani.

Ieri, suspecții au fost reținuți pe traseul Chișinău-Leușeni, în timp ce transportau tinerele din țară spre Germania, cu propriul automobil.

În acest context a fost inițiată o cauză penală în baza infracțiunii de proxenetism, care se pedepsește cu închisoare de la patru la șapte ani.

În prezent bănuiții se află în custodia poliției pe un termen de 72 de ore. Oamenii legii continuă măsurile speciale de investigații, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a persoanelor implicate în acest caz.

Sursa video: PCCOCS/ Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram