/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Partidul „ȘOR” vrea să repare subteranele din capitală din bani proprii. Cere permisiunea primarului

missing
21 noiembrie 2019, ora 14:10

Președintele de onoare al Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenco, a expediat Primăriei Chișinău o scrisoare prin care a cerut permisiunea edilului capitalei, Ion Ceban, de a repara trecerile pietonale subterane din municipiul Chișinău. 

„În scopul soluționării problemelor stringente și importante, Partidul Politic „ȘOR” solicită permisiunea primarului pentru reconstrucția trecerilor subterane pietonale din municipiul Chișinău”, se arată în scrisoarea expediată.

Reprezentanții partidului mai spun că au venit cu o astfel de inițiativă în urma numeroaselor adresări recepționate din partea locuitorilor capitalei și că mizează pe susținere deplină a autorităților.

Contactat de redacție, edilul capitalei nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție în acest caz.

Formațiunea a mai expediat anterior Primăriei Chișinău o scrisoare prin care a cerut permisiunea pe atunci a primarului Ruslan Codreanu de a repara toate trecerile pietonale subterane din sectorul Botanica, după modelul celei de la Aeroport, însă fostul edil a spus că a primit mai multe solicitări de la agenți economici, care de asemenea sunt gata să le repare din bani proprii. Cât ține de trecerea subterană de la Aeroport, aceasta a fost modernizată în luna mai curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram