/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CMC nu a susținut alți doi candidați la funcțiile de viceprimar. Unul din ei ar fi fost avocatul mamei primarului Ion Ceban

missing
20 noiembrie 2019, ora 13:52

Consiliul Municipal Chișinău nu a susținut candidatura lui Ilie Ceban și nici pe ce a Angelei Cutasevici la funcțiile de viceprimar al capitalei. Consilierii de la PPDA și PAS au subliniat că nu le este clar care sunt domeniile de competență care i-ar putea reveni lui Ilie Ceban, iar Angela Cutasevici au spus răspicat că nu o acceptă pentru că ar avea legătură cu Partidul Democrat.

Ilie Ceban a fost cel de-al treilea din cei patru candidați la fotoliul de viceprimar de Chișinău care și-a prezentat programul pentru următorii patru ani în fața consilierilor din CMC. Acesta nu a reușit să îi convingă însă pe consilierii de la PPDA și pe cei de la PAS.

”Nu înțelegem care sunt domeniile de competență, vrem organigramă nouă”, au spus consilierii.

Mai mult, aceștia s-au arătat deranjați și de faptul că Ilie Ceban a fost avocatul Eugeniei Ceban, mama primarului Ion Ceban.

Consilierii nu s-au lăsat convinși nici de Angela Cutasevici, candidat la funcția de viceprimar responsabil de probleme sociale. Consilierii de la ACUM i-au reproșat candidatei că a apărut în mai multe poze alături Vlad Plahotniuc și echipa Partidului Democrat.

”Am interacționat de-a lungul activității cu mai mulți șefi de partide și am poze cu mai multă lume. Există așa poze, dar nu eram în exercitarea funcției de secretar de stat atunci. Dacă am interacționat cu anumiți politicieni, nu consider că a fost crimă”, a replicat Angela Cutasevici.

Consilierii de la PAS și PPDA i-au sugerat primarului general Ion Ceban să identifice un alt candidat pentru funcția de viceprimar responsabil de probleme sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram