/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Anunțul Centrului pentru combaterea traficului de persoane cu privire la cazul moldovenilor reținuți în Olanda

20 noiembrie 2019, ora 14:11

Centrul pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații (INI) s-a autosesizat cu privire la cazul celor doi moldoveni care au fost reținuți de forțele de ordine din Olanda, bănuiți de trafic de ființe umane în privința a 65 de concetățeni.

„În acest sens, Centrul pentru combaterea traficului de persoane întreprinde toate acțiunile ce se impun în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cu referire la caz”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

Poliția îndeamnă cetățenii să alerteze oamenii legii în cazul în care se ciocnesc cu situații ce se înscriu în „tiparele” infracțiunii de trafic de persoane.

„În orice situație de alertă apelați la linia fierbinte a Centrului pentru combaterea traficului de persoane: +373 22 254 998 – 24/24 ore sau adresați-vă personal pe adresa: str. V. Alecsandri nr.1, et.3, mun.Chișinău”, spun oamenii legii.

Angajații INI anunță că vor reveni ulterior cu detalii referitoare la investigația demarată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram