image
Sursa foto: pccocs

Un bărbat înfuriat pe instituțiile statului a spart ușa de la intrare în sediul PCCOCS și de la un magazin din capitală

Un bărbat de 63 de ani a spart geamul de ușa de la intrare în sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Totul s-a întâmplat aseară, după ce bărbatul a avut o criză de nervi, fiind înfuriat pe instituțiile statului.

Potrivit ofițerului de presă al Polițiai Capitalei, Natalia Stati, Poliția a fost alertată aseară, la ora 20.54, precum că un bărbat a deteriorat geamul de la ușa de la intrare în sediul PCCOCS.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al BPRO al DP și grupa operativă pentru a stabilirea circumstanțelor. La locul faptei forțele de ordine au depistat un bărbat care a fost reținut de carabinerii care patrulau în zonă.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a vrut să se răzbune pe instituțiile statului. Ulterior, după ce a fost eliberat, aproximativ la ora 21.50, pe strada Armenească din capitală, individul a mai stricat și geamul de la ușa unui magazin. Bărbatul a fost din nou condus la inspectoratul de poliție, iar din motiv că avea un comportament neadecvat a fost transportat la spital de un echipaj medical.

Potrivit poliției, ambele cazuri sunt înregistrate, iar la moment se așteaptă demers de la PCCOCS și de la magazin pentru a stabili care este prejudiciul cauzat. Ulterior va fi luata o hotărâre conform legislației în vigoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: